Tazkirah Hari Ini....

e-Learning

celt website

CURRICULUM INFORMATION DOCUMENT ONLINE SYSTEM (CIDOS)

Adalah merupakan aplikasi yang dibangunkan oleh pihak Jabatan Pengajian Politeknik (JPP) sebagai medium interaksi antara pensyarah, pelajar Politeknik dan Kolej Komuniti. Menyediakan platform untuk menyimpan, memapar, menyedia maklumat pengajaran dan pembelajaran yang boleh dikongsi dengan tepat secara berpusat.

LEARNING MANAGEMENT SYSTEM (LMS 2.5)

Merupakan aplikasi yang dibangunkan oleh pihak BPPK untuk kegunaan semua Politeknik dan Kolej Komuniti. Aplikasi sistem ini menyediakan platform kepada pensyarah untuk berinteraksi bersama pelajar.

PERANAN ADMINISTRATOR BPPK

Mengawalselia pangkalan data LMS 2.5, serta menguruskan pengendalian dan pengurusan LMS serta memberi latihan dan khidmat sokongan kepada ADMIN LMS POLITEKNIK.

PERANAN ADMINISTRATOR LMS 2.5 PSIS

Administrator berperanan untuk membantu mengujudkan platform pensyarah, memberi latihan dan bantuan sokongan teknikal serta mengawalselia pendaftaran pelajar baru ke dalam pangkalan data LMS 2.5 bagi setiap semester.

JAWATANKUASA E-LEARNING PSIS

Jawatankuasa yang mengurus, merancang, dan mentadbir segala urusan berkaitan pembelajaran elektronik (e-learning), menyedia kemudahan capaian kepada maklumat PnP untuk pensyarah bagi mencapai matlamat Dasar E-Pembelajaran Negara (DEPAN).

 

Hubungi Kami di :
POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH,
SUNGAI LANG, 45100 SUNGAI AIR TAWAR,
SELANGOR DARUL EHSAN.
Tel : +603-32806200 | Fax : +603-32806400
Email : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Lokasi :
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com