Tazkirah Hari Ini....

PERPUSTAKAAN POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH


PANDUAN & PERATURAN


Peralatan yang tidak dibenarkan di bawa masuk:

1. Beg kecuali beg tangan.

2. Makanan dan minuman.

3. Majalah bacaan ringan seperti komik atau majalah hiburan.

4. Bahan larangan seperi rokok, sebarang jenis dadah, bahan lucah dan bahan-bahan lain yang boleh menganggu ketenteraman awam di perpustakaan.


LOKER PENYIMPANAN BARANG


Pihak perpustakaan menyediakan kemudahan loker untuk pengguna menyimpan barang. Pihak perpustakaan tidak bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan peralatan berharga yang di bawa masuk dan di tinggalkan di mana-mana ruangan perpustakaan.


 PERINGATAN


 1. Pihak perpustakaan berhak melakukan semakan mengejut dan merampas barang-barang atau peralatan yang dilarang dibawa masuk ke dalam perpustakaan atau barang-barang dan peralatan yang boleh menganggu suasana pembelajaran di dalam perpustakaan.

2. Pihak perpustakaan dan ketua-ketua kumpulan berhak menegur mana-mana pelajar yang melanggar peraturan semasa berada di dalam perpustakaan.

3. Pengguna perpustakaan yang tidak memulangkan buku dan tidak bertanggungjawab di atas kehilangan atau kerosakan bahan yang dipinjam akan mengakibatkan slip keputusan peperiksaan akan disekat.

4. Pengguna yang didapati melanggar peraturan-peraturan ini akan dikenakan tindakan sepertimana yang terkandung di dalam Buku Panduan dan Peraturan Am Pelajar Politeknik Kementerian Pengajian Tinggi.

Hubungi Kami di :
POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH,
SUNGAI LANG, 45100 SUNGAI AIR TAWAR,
SELANGOR DARUL EHSAN.
Tel : +603-32806200 | Fax : +603-32806400
Email : Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Lokasi :
Kami mengamalkan sistem pengurusan berkualiti berasaskan MS ISO 9001:2015
ISO MQA 2015
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com