Tazkirah Hari Ini....

KENYATAAN TAWARAN SEBUTHARGA
     (PSIS(S)/400-12/2-5/2020)


1. Sebutharga dipelawa daripada Kontraktor-Kontraktor berdaftar dengan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) dan mempunyai perakuan Pendaftaran Kontraktor (PPK), Sijil Taraf Bumiputera (STB) serta Sijil Perolehan Kerja Kerajaan (SPKK) dalam Gred G1 Kategori CE, Pengkhususan CE21 (Pembinaan Kejuruteraan Awam) masih sah laku tempohnya adalah dipelawa untuk menyertai perkhidmatan seperti berikut:

 

No. Sebutharga Tajuk Kod Bidang Dokumen Sebutharga Tarikh Tutup 

PSIS(S)/400-12/2-5/2020

Tarikh Iklan:

3 Mac 2020

  • KERJA-KERJA PENYELENGGARAAN BUMBUNG, TANGKI AIR, PEMBENTUNGAN DAN SISTEM PEMBERSIHAN KUMBAHAN, TANDAS, TINGKAP/PINTU SERTA LAIN-LAIN KERJA BERKAITAN DI KUARTERS POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH, KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA
  • Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) dan mempunyai perakuan Pendaftaran Kontraktor (PPK), Sijil Taraf Bumiputera (STB) serta Sijil Perolehan Kerja Kerajaan (SPKK) dalam Gred G1 Kategori CE, Pengkhususan CE21 (Pembinaan Kejuruteraan Awam) yang masih sah laku tempohnya
  • Dokumen Sebutharga akan dikeluarkan kepada wakil-wakil Kontraktor yang sah sahaja. Bagi maksud ini Kontraktor-kontraktor hendaklah membawa Sijil Perakuan Pendaftaran CIDB Malaysia (Asal), Sijil Perolehan Kerja Kerajaan CIDB Malaysia (Asal) dan Sijil Taraf Bumiputera (Asal) yang dikeluarkan oleh Pusat Khidmat Kontraktor (PKK).
  • 16.03.2020 Jam 12.00 tengahari (Dokumen yang dihantar lewat tidak akan dilayan)

2. Taklimat dan Lawatan Tapak akan di adakan pada 6 Mac jam 3.00 petang di Bilik Tayang, UIDM dan lokasi berkaitan, Politeknik Sultan Idris Shah adalah WAJIB bagi Kontraktor yang berminat.

3. Dokumen sebutharga dijual pada harga RM10.00.

4. Dokumen yang telah lengkap diisi hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat yang bermeterai dan bertanda dengan tajuk dan No. Sebutharga disebelah kiri atas sampul surat dan hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Tawaran atau menghantar ke alamat seperti berikut:

  • Pengarah
  • Politeknik Sultan Idris Shah
  • Sungai Lang
  • 45100 Sungai Air Tawar
  • Selangor Darul Ehsan
  • (up: Unit Perolehan, Seksyen Governan)

5. Politeknik Sultan Idris Shah tidak terikat untuk menerima Dokumen Sebutharga terendah atau mana-mana Dokumen Sebutharga. Politeknik Sultan Idris Shah berhak untuk menerima, menolak atau membatalkan keseluruhan atau sebahagian daripada Dokumen Sebutharga.

Muat Turun Iklan Tawaran Sebut Harga di sini

quotation

Hubungi Kami di :
POLITEKNIK SULTAN IDRIS SHAH,
SUNGAI LANG, 45100 SUNGAI AIR TAWAR,
SELANGOR DARUL EHSAN.
Tel : +603-32806200 | Fax : +603-32806400
Email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Lokasi :
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com